Top 10 WhatsApp Puzzles with Answer – Check it now

Latest WhatsApp puzzles with answers: Puzzles are very interesting to WhatsApp them to your friends to test their knowledge. But it is only interesting when you know all the answers to them. Here we have the latest collection of Whatsapp puzzles and answers. Hope you will like our attempt. Here you will get the complete collection of WhatsApp tricky puzzles and their answers. Some of the puzzles are too funny that i bet you can’t stop laughing.

Latest WhatsApp puzzles with answers

These puzzles are a fun way to know your friends and their IQ. Its a kind of fun challenge for our friends as it tickles the mind and makes is a  fun exercise. Sometime our friends can’t answer to these tricky yet funny puzzles. And that time if we have the answer then we feel yourself brilliant. So here we present you some latest WhatsApp puzzle that will make your WhatsApp chat more interesting among friends.

Latest WhatsApp puzzles with answers

So here we go with the WhatsApp puzzles and answers. There are also some puzzles that use certain emoticons and you need to decode the name of song, movie etc through knowledge and intelligence. So scroll down and get ready for a fun brain exercise.

Word puzzles for WhatsApp

  1. Question – Guess what i am?

I am a Five letters Word
People eat me
If you remove the first letter, I will be a form of energy
If you remove my first two letters, I will be needed for living
and you remove my first three letters, I will be near you
If you remove the first four letters, I will be a drink for you

Latest WhatsApp puzzles with answers

Answer: Wheat

2.  Question How did he do this?

A man walks into his bathroom and shoots himself right between the eyes using the real gun with real bullets.
He walks out alive, with no blood anywhere.
And no, he didn’t miss and he was not Superman or any other caped crusader.
How did he do this?
Latest WhatsApp puzzles with answers
Answer: He shoots his own image that he saw in the mirror.
3. Question – Tell any 1000 words without letter ‘A’?
Answer: Count from 0-100 ( one, Two, Three, Four ……… )

Whatsapp tricky puzzles continues

4. Question – In a room of height 3 feet from the ground, a man found hanging. Except for a large puddle of water on the ground, there was nothing else in the room. Also, the police did not get anything in that room with the help of which the man might have climbed up.
 So how did the man hang himself?
Answer: He stood on a tall block of ice to put the noose around the neck. Once he hanged up the ice block melted and all that left was a puddle of water on the ground.
5. Question – Bobby’s mother had three children.
the first child was named April.
the second child was named May.
What was the third child name?
Answer: Bobby
6. Question – Fill in the blanks using (1, 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15)
__ + __ + __ = 30
 Note : repeatation of the number is allowed
Answer : (11-1)+(13-3)+(15-5)=30
7. Question – A girl was driving a car. A guy asked for a lift. After getting down the guy asked her name. The girl said my name is hidden in the car’s number. Cars number is WV733N. Can you guess the girl’s name?
Answer: Neelum
8. Question – if
1   1   1   1    =  R2  2   2   2   =  T3  3   3   3   = E4  4   4   4   = NThen5  5   5   5   =  ?Answer : 1   1   1    =   Four        =   R (Last letter)2   2   2   =   Eight       =   T (Last letter)3   3   3   =   Twelve    =   E (Last letter)4   4   4   =   Sixteen   =   N (Last letter)5   5   5    =   Twenty   =   Y (Last Letter)  is the ans.
9. Question – 
There are five sisters.
All are busy in a room.
Ann is reading a book and Rose is cooking. Katy is playing Chess but Mary is doing the laundry.
What is the fifth sister doing?
Answer:  Fifth sister is playing chess with Katy.
10 . There are some birds on the top of the tree ans some under the tree. If one bird from under the tree will go to the top of the tree, then their number will be twice the number of birds those are under the tree. Whereas birds under the tree wants one more bird to be equal in number with those on the top.
Question: How many birds are on the top of the tree? How many birds are under the tree?
Answer: There are seven birds on the top of the tree and five birds are under the tree.

Emoticons puzzles and answers for WhatsApp

Guess the names of Lord Krishna

Latest WhatsApp puzzles with answersAnswers :

  1. madhusudan
  2. krishna
  3. dwarkadish
  4. narayan
  5. hari
  6. vasudev
  7. devakinandan
  8. yashodanandan
  9. keshav
  10. govardhan
  11. makanchor
  12. murari
  13. radhey
  14. bansidar
  15. vanamali
  16. nandalal
  17. gopal
  18. madhava
  19. govind
  20. shyamsundar

Guess the name of songs 

Latest WhatsApp puzzles with answers

Answers 

1. Lal dupatte wali tera naam to bata.
2. Lal dupatta uda hawa ke jhoke se
3. Inhi logon ne le liya dupatta mera
4. Neela Dupatta Peela suit
5. Dupatta Tera Nau Rang Da
6. O hare dupatte wali tera naam to bata
7. Hawa main udta jaye tera laal dupatta mal mal ka
8. Agar kare dil tera….aa rang de …dupatta mera
9. Sir se sarka jaaye dupatta beimaan re
10. Dupatta sarak raha hai …mera dil dhadak raha hai…

Emoticons Whatsapp puzzles

Guess Movies Name

Latest WhatsApp puzzles with answers

Answers 
1. Suryavansham
2. Aankhein
3. Agni Varsha
4. kaante
5. Black
6. Waqt
7. Sarkar
8. Babul
9. Buddha Hoga Tera Baap
10. Bhuthnath Uncle
Guess the name of Indian sweets
Latest WhatsApp puzzles with answers
 Answer 
1. Gulab Jamoon
2. Peda
3. Boondi Jal-bee (Jalebi)
4. Kheer
5. ————–
6. Milk Cake
7. Shrikhand
8. Chum chum
9. Imarti
10. Barfi
11. Chenna Murki
12. Rasgola
13. Kaju Katli
 Guess name of dishes 
Latest WhatsApp puzzles with answers
Answer 
1. Pav bhaji (pav + vegetables)
2. Pizza
3. Noodles (no + dolls)
4. Upma (UP  + maa)
5. No clue
6. Pani puri
7. No clue
8. No clue
9. Vada pav
10. No clue
11. Khichdi (khi khi + chidi)

For more on Whatsapp puzzles check here

Comments

  1. Hi Nice Articles really informative material.

Speak Your Mind